И утре времето ще е слънчево и топло. След обяд над

...
И утре времето ще е слънчево и топло. След обяд над
Коментари Харесай

Утре остава слънчево и топло, но се задават и градушки в следващите дни

И на следващия ден времето ще е слънчево и топло. След обяд над западната половина от станата ще има и купеста облачност, само че ще остане съвсем без превалявания. Вятърът краткотрайно ще се усили и оптималните температури ще бъдат сред 20° и 25°.

По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа сдържан североизточен вятър. Вълнението на морето ще бъде 3 бала, само че с наклонност на намаляване.

След обяд купеста и купесто-дъждовна облачност ще се развие над планините. На обособени места в масивите в Западна България ще превали временен дъжд. Възможно е и да прегърми.

Повече облаци и превалявания ще има на следващия ден над западните елементи от Балканите, а по-късно денем и в обособени централни региони. Над останалата част от полуострова ще е най-вече слънчево.

Новата седмица ще стартира със слънце и следобедни превалявания в североизточните региони и в планините в Западна България. През идващите дни обаче още веднъж на доста места ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици, в сряда и четвъртък около и след обяд ще има и условия за местни интензивни феномени и градушки, заяви Българска национална телевизия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР